Siirry sisältöön

Julkaisut

muistelu-vuorovaikutusmenetelmanaMuistelu vuorovaikutusmenetelmänä oppaassa kuvataan muistelun merkitystä vuorovaikutuksessa ja keinona tukea ikäihmisen elämän tarkoituksellisuuden tunnetta ja mielen hyvinvointia. Opas on ladattavissa PDF-muodossa täältä.

 

 

 

vanhuuden-mieliVanhuuden Mieli -hankkeen kokoava julkaisu sisältää hankkeessa tuotettua tietoa ja ikäihmisten mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi kehitettyjä välineitä. Opas on ladattavissa PDF-muodossa täältä.

 

 

 

mielen-hyvinvoinnin-siltaMielen hyvinvoinnin silta – opas keskusteluryhmän ohjaajalle. Opas on ladattavissa PDF-muodossa täältä.

 

 

 

 

mielen-voimaaMielen Voimaa -opas käsittelee mielen hyvinvoinnin vahvistamisen mahdollisuuksia ja esittelee uusia näkökulmia oman ikääntymisen tarkasteluun. Julkaisu on ladattavissa PDF-muodossa täältä.

Julkaisusta on ilmestynyt myös äänikirja-CD. Huom! CD-levy on tällä hetkellä loppuunmyyty.

 

 

mental-styrkaBoken finns även på svenska: Mental Styrka. Logoterapeutiska perspektiv för att stärka det mentala välbefinnandet. PDF versionen kan laddas ner här.

 

 

 

ikaantyminen-ja-mielen-hyvinvointiSuvi Friedin, Sirkkaliisa Heimosen ja Pirjo Jokisen toimittamassa katsauksessa ”Ikääntyminen ja mielen hyvinvointi” tarkastellaan ikääntymisen ja mielen hyvinvoinnin teemoja tutkimuskirjallisuudessa. Katsaus on suunnattu ensisijaisesti vanhus- ja seniorityössä toimiville tutkijoille, asiantuntijoille, opettajille sekä kehittämistehtävissä toimiville, mutta sisällöt hyödyttävät varmasti laajemminkin vanhustyössä toimivia ammattihenkilöitä. Julkaisu on vapaasti ladattavissa PDF-muodossa täältä.

 

 

Painettujen julkaisujen hinnat: Muistelu vuorovaikutusmenetelmänä 15 €, Vanhuuden Mieli 15 €, Mielen hyvinvoinnin silta 12 €, Mielen Voimaa 12 €, Mental Styrka 12 €, Ikääntyminen ja mielen hyvinvointi 14 €.

Painettuja julkaisuja voi tilata täältä.