Siirry sisältöön

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Ikäinstituutin verkkokaupassa kaikki rekisteröitymättömät ja rekisteröityneet asiakkaat voivat tilata julkaisuja ja tuotteita.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Kaikki asiakkaat voivat halutessaan rekisteröityä verkkokauppaamme. Rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas täyttää lomakkeelle omat tai yrityksen/yhteisön yhteystiedot ja valitsee henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröitymällä saa monia etuja: tilaaminen on helpompaa rekisteröityneille ja palveluun sisään kirjautuneelle käyttäjälle, sillä yhteystiedot näkyvät silloin tilauslomakkeella esitäytettyinä. Lisäksi myös rekisteröityneen asiakkaan tilaushistoria tallentuu asiakkaan omiin tietoihin.

Ikäinstituutti ei luovuta rekisterissä olevia tietoja kaupallisiin tarkoituksiin eikä kolmansille osapuolille.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Myös rekisteröitymättömät asiakkaat voivat tehdä tilauksia. Tilauksen toimittamista varten tarvitsemme nimen, osoitteen, postinumeron ja postitoimipaikan. Postin saapumisilmoitusta varten tarvitsemme myös tilaajan kännykkänumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Tuotteiden toimitusaika

Tilaus toimitetaan kahden viikon sisällä. Toimitusaika on viitteellinen eikä se sido Ikäinstituuttia.  Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Toimituskulut

Veloitamme toimituskulut valitun toimituksen perusteella ja lähetyksen painon mukaan.

Toimitusvaihtoehdot ja postitusmaksut

  • Kirjelähetys 5,00 € (alle 1 kg:n lähetyksille, maksimimitat 25 x 35,3 x 3 cm)
  • Pakettilähetys lähimpään postitoimipaikkaan, hinta painon mukaan (alk. 11,50 €)
  • Pakettilähetys Ovelle-toimituksena, hinta painon mukaan (alk. 11,50 €) + Ovelle-lähetyksen lisämaksu 12,00 €
  • Puhelimitse voi sopia noudon toimistolta (Jämsänkatu 2, Helsinki), puh. 09 6122 160

Maksutapana verkkokaupassamme ainoastaan laskutus

Lähetämme jälkikäteen laskun tilatuista tuotteista asiakkaan antamaan laskutusosoitteeseen. Kaikki toimitetut tuotteet ovat Ikäinstituutin omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Palautusoikeus virheelliselle tai vialliselle tuotteelle on 14 päivää toimituksen vastaanottamisesta.

Ilmoita asiasta viipymättä asiakaspalveluumme tilaukset@ikainstituutti.fi tai puhelimitse (09) 6122 160. Toimitamme kuluitta virheellisen tuotteen tilalle uuden tuotteen.

Palauttaessasi tuotetta pakkaa se huolella mieluiten alkuperäiseen pakkaukseensa. Merkitse pakkauksen päälle seuraavat tiedot:

ASIAKASPALAUTUS
Tunnus 612 484
Ikäinstituutti
Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

On tärkeää, että liität mukaan saatekirjeen, josta ilmenee nimesi ja osoitteesi, jotta tiedämme, mitä tilausta palautus koskee.