Siirry sisältöön

Maksuttomat tilaisuudet ammattilaisille

16.2. Ikiliikkuja-hankkeiden helmet -webinaari 16.2. – vielä ehdit mukaan!

Webinaarissa esitellään seitsemän valtakunnallisen Ikiliikkuja-hankkeen kehittämistyön tuloksia. Nappaa käyttöösi liikunnallista elämäntapaa edistävät toimintamallit ja materiaalit sekä hyödynnä koulutuksia ja kartoituksia. Webinaari on suunnattu järjestö-, kunta- ja hyvinvointialueiden toimijoille. Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

22.3 Voimaa etäjumpasta -treffit: Näkökulmia oppilaitosyhteistyöhön

Tule kuulemaan tuloksia selvityksestä, jossa avataan oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksia ja haasteita. Kuulemme myös oppilaitosten kokemuksia etäjumpan järjestämisestä iäkkäille. Lisäksi täydennämme tilaisuudessa yhdessä selvityksen tietoja. Tule myös kertomaan omia näkemyksiäsi ja kokemuksiasi oppilaitosyhteistyöstä. Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

11.4. Mielikahvila ammattilaisille

Mielikahvila on suunnattu iäkkäiden parissa työskenteleville ammattilaisille. Maksuttomassa verkkokahvilassa paneudutaan ratkaisu- ja voimavaralähtöisyyteen ja sen merkitykseen mielen hyvinvoinnin vahvistamisessa ja kohtaamisessa.  Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

15.5. Ikääntyminen ja mielen hyvinvointi -seminaari

Ikäinstituutin ja THL:n vuosittaisessa yhteisseminaarissa paneudutaan ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin kysymyksiin eri näkökulmista. Tänä vuonna seminaari järjestetään 15.5.2024 klo 12 alkaen verkossa. Maksuton seminaari on suunnattu iäkkäiden parissa työskenteleville ammattilaisille, esihenkilöille ja kehittäjille.  Ilmoittautuminen tästä linkistä.