Siirry sisältöön

Sponsorit ja lahjoitukset

Yritysyhteistyö

Ikäinstituutti on oivallinen yhteistyötaho silloin, kun tarvitset luotettavan ja hyvämaineisen kumppanin, joka mitoittaa yhteistyön yritykselle sopivaksi ja jonka kanssa tehtävästä yhteistyöstä on yritykselle konkreettista hyötyä.

Yhteistyön muodot ovat moninaiset ja lähes rajattomat: koulutusta, rojaltiyhteistyötä sekä toiminnallista ja taloudellista tukea erilaisten hankkeiden ja tapahtumien muodossa.

Ota rohkeasti yhteyttä vaikka keskeneräistenkin ajatusten kanssa. Yhdessä muovaamme niistä juuri teille sopivan yhteistyömuodon.

Merkkipäivät ja testamentit

Ikäinstituutin säätiön sääntöjen 3 §:n mukaan ”Säätiö voi vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja, myös erikoistehtäviä varten, sikäli kun ne ovat sopusoinnussa säätiön tarkoituksen ja sääntöjen kanssa.” Merkkipäivän huomionosoitukset tai testamentit voidaan osoittaa Ikäinstituutin säätiön toiminnan yleiseen tukemiseen tai määritellä niissä varojen käyttötarkoitus. Yritysyhteistyö-, merkkipäivä- ja testamenttiasioissa ota yhteys talouspäällikkö Seija Repoon, puh. 050-388 9588 tai sähköpostilla seija.repo (at) ikainstituutti.fi.