Siirry sisältöön

Tue toimintaamme

Sponsorit ja lahjoitukset

Yritysyhteistyö

Ikäinstituutti on oivallinen yhteistyötaho silloin, kun tarvitset luotettavan ja hyvämaineisen kumppanin, joka mitoittaa yhteistyön yritykselle sopivaksi ja jonka kanssa tehtävästä yhteistyöstä on yritykselle konkreettista hyötyä.

Yhteistyön muodot ovat moninaiset ja lähes rajattomat: koulutusta, rojaltiyhteistyötä sekä toiminnallista ja taloudellista tukea erilaisten hankkeiden ja tapahtumien muodossa.

Ota rohkeasti yhteyttä vaikka keskeneräistenkin ajatusten kanssa. Yhdessä muovaamme niistä juuri teille sopivan yhteistyömuodon.

Merkkipäivät ja testamentit

Ikäinstituutin säätiön sääntöjen 3 §:n mukaan ”Säätiö voi vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja, myös erikoistehtäviä varten, sikäli kun ne ovat sopusoinnussa säätiön tarkoituksen ja sääntöjen kanssa.” Merkkipäivän huomionosoitukset tai testamentit voidaan osoittaa Ikäinstituutin säätiön toiminnan yleiseen tukemiseen tai määritellä niissä varojen käyttötarkoitus. Yritysyhteistyö-, merkkipäivä- ja testamenttiasioissa ota yhteys talousjohtaja Marie Anttilaan, puh. 040 584 9542 tai sähköpostilla marie.anttila(at)ikainstituutti.fi.

Voit valita myös kohdennettuja lahjoituskohteita Auttamisesta arkeen -palvelussa. Rahankeräyslupa RA/2023/1067.