Siirry sisältöön

Etäjumppa Helsingissä

Mitä? Ikäinstituutti tukee järjestöjä ja kaupungin toimijoita kokeilemaan iäkkäiden etäjumpparyhmiä Helsingissä. Tarjolla on maksutonta koulutusta ja mentorointia sekä rahallista tukea teknologiahankintoihin.

Kenelle? Tuen piirissä ovat helsinkiläiset järjestöt ja Helsingin kaupungin toimijat – sekä työntekijät että vapaaehtoiset. Voit olla mukana monella tavalla. Järjestö tai kaupungin toimija voi lähettää etäjumppaa tai tukea siihen osallistumista. Etäjumppaa voivat ohjata työntekijät ja vapaaehtoiset. Etäjumppaan voi osallistua yksin tai ryhmänä.

Miten mukaan? Ota yhteyttä Sonja Iltaseen tai Hanna Valkeiseen (etunimi.sukunimi@ikainstituutti.fi). Sovitaan kokousaika ja mietitään juuri teidän etäjumppanne toteutusta yhdessä!

Kooste avoimista etäjumppalähetyksistä. Keväällä 2023 helsinkiläisille on tarjolla kahdeksan avointa ja maksutonta iäkkäille sopivaa etäjumppalähetystä. Lähetyksiin voi osallistua yksin tai ryhmänä. Pyydä kooste aikatauluista: sonja.iltanen@ikainstituutti.fi.

Jäljellä on vielä yksi maksuton koulutus. Opastus etäjumpan ohjaajille on suunnattu liikunnan ohjaamisen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kokeneille liikunnan vapaaehtoisille. Käymme läpi etäjumpan ohjaamista (45 min), minkä jälkeen voit tehdä käytännön harjoituksia (45 min). Ilmoittaudu linkistä :
Opastus ammattilaisille to 9.3.2023 klo 14–15.30

Voimaa etäjumpasta – Etäohjattua terveysliikuntaa iäkkäille helsinkiläisille -hanke

  • Kausi: 5/2021–5/2023
  • Rahoittaja: Helsingin kaupunki, sotelautakunnan avustus järjestöille
  • Koordinointi, koulutus ja mentorointi: Ikäinstituutti
  • Etäjumpparyhmien toteutus: järjestöt, kaupungin toimijat
  • Ota yhteyttä: Sonja Iltanen ja Hanna Valkeinen, etunimi.sukunimi@ikainstituutti.fi