Siirry sisältöön

Etäjumppa Helsingissä

Mitä? Ikäinstituutti tukee järjestöjä ja kaupungin toimijoita, jotka haluavat järjestää iäkkäiden etäjumppaa Helsingissä. Ikäinstituutti tukee etäjumpan suunnittelua ja viestintää sekä koordinoi yhteistyötä. Pyrimme erityisesti saamaan mukaan uusia etäkatsomoita eli paikkoja, joissa etäjumppaan voi osallistua porukalla.

Kenelle? Tuen piirissä ovat helsinkiläiset järjestöt ja Helsingin kaupungin toimijat – sekä työntekijät että vapaaehtoiset. Voit olla mukana monella tavalla. Järjestö tai kaupungin toimija voi lähettää etäjumppaa tai tukea siihen osallistumista. Etäjumppaa voivat ohjata työntekijät ja vapaaehtoiset. Etäjumppaan voi osallistua yksin tai ryhmänä.

Miten mukaan? Ota yhteyttä Sonja Iltaseen (etunimi.sukunimi@ikainstituutti.fi). Sovitaan kokousaika ja mietitään juuri teidän etäjumppanne toteutusta yhdessä!

Kooste avoimista etäjumppalähetyksistä. Syksyllä 2024 helsinkiläisille on tarjolla kahdeksan avointa ja maksutonta iäkkäille sopivaa etäjumppalähetystä joka viikko. Pyydä viikkoaikataulu: sonja.iltanen@ikainstituutti.fi. Sonjalta saat myös koosteen iäkkäille sopivista liikuntavideoista, joita voi hyödyntää lisäharjoitteluun tai mikäli suorien aikataulujen ajat eivät sovi.

Voimaa etäjumpasta – Etäohjattua terveysliikuntaa iäkkäille helsinkiläisille -hanke

  • Kausi: 5/2021–5/2024
  • Rahoittaja: Helsingin kaupunki
  • Koordinointi ja tuki: Ikäinstituutti
  • Etäjumpparyhmien toteutus: järjestöt, kaupungin toimijat
  • Ota yhteyttä: Sonja Iltanen etunimi.sukunimi@ikainstituutti.fi