Siirry sisältöön

Elämäni eläkevuodet -ryhmät

Eläkkeelle jääminen on merkittävä taitekohta elämässä. Tuttu päivärytmi, rutiinit ja työhön liittyvät sosiaaliset suhteet jäävät. Tilalle tulee uusi arki. Liikkuminen ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on saattanut työelämän aikana jäädä taka-alalle. Eläkkeellä on mahdollisuus ja vapaus panostaa omaan hyvinvointiin ja itselle tärkeisiin asioihin.

Elämäni eläkevuodet -ryhmät on tarkoitettu eläkkeelle jääville tai hiljattain eläkkeelle jääneille, jotka kaipaavat ryhmän tukea ja kannustusta uudessa elämänvaiheessa. Ryhmissä jaetaan kokemuksia eläkkeelle jäämisestä ja keskustellaan sen herättämistä odotuksista ja toiveista. Motivaatiota liikkumiseen ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen herätellään erilaisten harjoitusten avulla. Tavoitteena on löytää liikkumisen ilo ja kipinä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä saada keinoja omannäköisten eläkevuosien rakentamiseen. Elämäni eläkevuodet -ryhmät kokoontuvat kahdeksan kertaa. Ryhmiä ohjaavat Ikäinstituutin kouluttamat vertaisvalmentajat.

Tiedotamme kaikille avoimista Elämäni eläkevuodet -ryhmistä Ikäinstituutin verkkosivuilla ja Facebookissa.

Alkavat ryhmät

 

 

Aika: Ti klo 12.30-13.30

Paikka: Nuorisotalo

Järjestäjä: Laukaan Eläkkeensaajat ry

Lisätiedot: Vertaisvalmentajat Irma Oksanen p. 040-7401847 ja Seija Väisänen. Aloitus sitten, kun ryhmässä tarvittava määrä osallistujia (min. 4 henkilöä).