Siirry sisältöön

Koulutuksista tietotaitoa mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen

Tarjoamme koulutuksissamme tietoa mielen hyvinvoinnista ja sen vahvistamisen keinoista ikääntyessä.
Ammattilaisille koulutuksemme antavat tietoa mielen hyvinvoinnin osa-alueista, ratkaisu- ja voimavarakeskeisestä lähestymistavasta sekä hyvän kohtaamisen merkityksestä. Ikääntyneille suunnatut luennot sisältävät tietoa mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta arjessa ja käytännön vinkkejä ja harjoituksia. Koulutuksissamme keskeistä on vuorovaikutuksellisuus ja valmentava ote, mikä tukee yhteistä oppimista, uusia oivalluksia ja tiedon soveltamista käytäntöön.

Kiinnostuitko kehittämään käytäntöjä työssäsi?

Toteutamme koulutuksia yksittäisin luennoin, monimuotoisin koulutuskokonaisuuksin ja työyhteisövalmennuksin. Annamme mielellämme lisätietoa ja räätälöimme tarjouksen koulutuksesta toiveiden ja tarpeiden mukaan joko etä- tai lähikoulutuksena. Kaikissa koulutuksissa opitaan yhdessä tekemällä ja keskustellen.

Esimerkkejä koulutus- ja valmennuskokonaisuuksista

  • Asiantuntijapuheenvuorot (30-45min)

Toteutamme teemallisia luentoja ja puheenvuoroja ikääntyneille ja ammattilaisille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille.

  • Lähiesihenkilöiden valmennukset

Valmennuksissa paneudutaan lähijohtamisen keskeisiin kysymyksiin.
Löydät keinoja ratkaisukeskeiseen ja valmentavaan johtamisen tapaan: voimavarojen tunnistamiseen, rakentavan palautteen antamiseen, kehittämismyönteisyyden herättämiseen ja työyhteisön toiminnan vahvistamiseen.
Valmennuksen tavoite, teemat ja tapaamisten määrä sovitaan yhdessä tilaajan kanssa.

Kysy lisää:

Paula Noronen
paula.noronen(at)ikainstituutti.fi
040-718 9942