Siirry sisältöön

Elämäntaidot esiin -kampanjauutiset

29.01.2016: Elämäntaidot löytyvät keskustellen!

1. ”Kiva kun on jotain pientä käteen annettavaa!”

Kutsu on ikäihmisille suunnattu viesti kampanjasta. Sen tarkoitus on kuvata lyhyesti kampanjan tavoitteet jas sisällöt. Siitä löytyvät kampanjan yhteystiedot ja erilaiset tavat jakaa omia elämäntaitojaan kampanjan kanssa. Kutsu on kooltaan pieni, joten se on helppo ottaa mukaan muistutukseksi kampanjasta.

Yhdistykset ja erilaiset muut toimijat voivat tilata kutsuja jaettavaksi esimerkiksi Elämäntaidot esiin -tilaisuudessa ja mielen hyvinvoinnin ryhmässä tai niitä voi pitää esillä kampanjan ajan muiden esitteiden joukossa. Kutsua ei voi tulostaa kampanjasivuilta.

2. ”Hei, mä otan tämän heti käyttöön. On aina hyvä kun saa ryhmään jotain uutta näkökulmaa. Voidaan keskustella näistä asioista vähän erilaisesta näkökulmasta!”

Vinkkivihko on ajateltu tueksi erilaisten ryhmien vetämiseen ja Elämäntaidot esiin -tilaisuuden toteuttamiseen. Vinkkivihkossa kuvataan kolme tapaa nostaa elämäntaidot esiin keskustelun aiheeksi: elämäntaitojen bingolotto, elämäntaitojen puu ja elämänohjeen kehys. Bingolotto on suunniteltu kevyeksi avaukseksi ja sen pelaaminen saa osallistujat yleensä innostumaan aiheesta.

Vinkkivihkoja voi tilata oman työn tai vapaaehtoistyön tueksi ryhmien ja tilaisuuksien suunnitteluun ja vetämiseen. Vinkkivihko löytyy pdf:nä kampanjasivuilta. Bingolottoruudukko, elämäntaitojen puu ja elämänohjeen kehys löytyvät kampanjasivuilta myös omina asiakirjoinaan.

3. ”Tämä me laitetaan kampanjan ajaksi meidän ilmoitustaululle!”

Mainos on ilmoitustaululle laitettava ja jaettava tiivistys kampanjasta. Mainoksen lisäksi kampanjasivuilta voi ladata, muokata ja tulostaa oman tapahtumailmoituksen, jossa kerrotaan Elämäntaidot esiin -tilaisuuden teema ja siinä on paikkaa ajankohdalle ja tapahtumapaikalle.

Tilaa tästä painettuja kampanjamateriaaleja >>
Tulosta tästä kampanjamateriaalit käyttöösi >>

Teksti: Suvi Fried, Ikäinstituutti
Kuva: Ilka Haarni, Ikäinstituutti

Takaisin