Siirry sisältöön

Maksuttomat tapahtumat ammattilaisille ja eläkeikäisille

Kuva: Sakari Röyskö.

Kuva: Sakari Röyskö.

Tarjoamme iäkkäiden parissa toimiville ammattilaisille ja eläkeläisille tietoa ja välineitä liikkumiseen sekä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja kohtaamisiin. Valitse itsellesi sopivat maksuttomat tapahtumat.

AMMATTILAISILLE

16.2. Ikiliikkuja-hankkeiden helmet -webinaari 16.2. – vielä ehdit mukaan!

Webinaarissa esitellään seitsemän valtakunnallisen Ikiliikkuja-hankkeen kehittämistyön tuloksia. Nappaa käyttöösi liikunnallista elämäntapaa edistävät toimintamallit ja materiaalit sekä hyödynnä koulutuksia ja kartoituksia. Webinaari on suunnattu järjestö-, kunta- ja hyvinvointialueiden toimijoille. Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

22.3 Voimaa etäjumpasta -treffit: Näkökulmia oppilaitosyhteistyöhön

Tule kuulemaan tuloksia selvityksestä, jossa avataan oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksia ja haasteita. Kuulemme myös oppilaitosten kokemuksia etäjumpan järjestämisestä iäkkäille. Lisäksi täydennämme tilaisuudessa yhdessä selvityksen tietoja. Tule myös kertomaan omia näkemyksiäsi ja kokemuksiasi oppilaitosyhteistyöstä. Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

11.4. Mielikahvila ammattilaisille

Mielikahvila on suunnattu iäkkäiden parissa työskenteleville ammattilaisille. Maksuttomassa verkkokahvilassa paneudutaan ratkaisu- ja voimavaralähtöisyyteen ja sen merkitykseen mielen hyvinvoinnin vahvistamisessa ja kohtaamisessa.  Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

15.5. Ikääntyminen ja mielen hyvinvointi -seminaari

Ikäinstituutin ja THL:n vuosittaisessa yhteisseminaarissa paneudutaan ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin kysymyksiin eri näkökulmista. Tänä vuonna seminaari järjestetään 15.5.2024 klo 12 alkaen verkossa. Maksuton seminaari on suunnattu iäkkäiden parissa työskenteleville ammattilaisille, esihenkilöille ja kehittäjille.  Ilmoittautuminen tästä linkistä.

ELÄKEIKÄISILLE

14.3. Lisää voimaa vuosiin -webinaari & Eväitä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ikääntyessä -webinaari

klo 10.00–10.45 järjestetään senioreille maksuton Lisää voimaa vuosiin -webinaari teemalla virtaa voima- ja tasapainoharjoittelusta. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

klo 13.00–14.00 järjestetään Iäkkäille suunnattu, maksuton Eväitä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ikääntyessä -webinaari yhteistyössä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

TOTEUTUSVINKKI: Osallistu itse, ota mukaan kaveri tai järjestä yhteinen etäkatsomo webinaareihin.

19.3. ja 23.4. Elämänmuutoksista eteenpäin -verkkokahvilat

Verkkokahviloissa keskustellaan, miten mielen hyvinvointia voi kannatella elämänmuutoksen keskellä. Maaliskuun teemana on taito nähdä hyvää ja huhtikuun teemana hyvinvointia tunteista. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.