Siirry sisältöön

Elämäni eläkevuodet -valmennus tukee muutosvaiheessa

Kuva: Sakari Röyskö

Kuva: Sakari Röyskö

Eläkkeelle jääminen on iso elämänmuutos, jonka myötä monet arjen rutiinit muuttuvat. Uuteen elämänvaiheeseen sopeutuminen voi viedä aikaa. Eläköityminen tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan omaa hyvinvointia ja tekemään sitä vahvistavia valintoja. Ikäinstituutin valmentajakoulutus antaa valmiuksia tukea eläköityviä omannäköisten eläkevuosien rakentamisessa ja hyvinvoinnista huolehtimisessa.

Elämäni eläkevuodet on Ikäinstituutissa kehitetty valmennus, joka tarjoaa tukea eläkkeelle siirtymiseen. Valmennus tarjoaa vertaistukea ja välineitä käsitellä uuden elämänvaiheen herättämiä ajatuksia ja tunteita sekä tukee liikunnallista elämäntapaa ja mielen hyvinvointia. Valmennus koostuu kahdeksasta tapaamisesta.

Valmennuksesta sanottua:

”Kiitos tästä kurssista. Tämä antoi hyvän mielen ja itsetuntemusta lisää! Sekä tärkeitä vinkkejä mielen ja kehon hyvinvointiin.”

Sit kuulee, että on muitakin ihmisiä, jotka on jäämässä eläkkeelle, ettei oo vaan yksinään siinä tilanteessa. Se on hyvää sellaista vertaistukea, koska muut pohtii ihan niitä samoja asioita mitä ittekin.”

Oletko kiinnostunut eläkkeelle jääneiden hyvinvoinnin edistämisestä ja haluaisit saada valmiuksia valmennusryhmien ohjaamiseen? Tule mukaan valmentajakoulutukseen!

Valmentajakoulutuksessa

  • saat tietoa eläkkeelle jäämisestä elämänmuutoksena
  • valmiuksia ohjata eläköityville / eläkkeelle jääneille suunnattuja valmennusryhmiä
  • perehdyt voimavara- ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan ryhmänohjauksessa.

Seuraava valmentajakoulutus järjestetään 26.9. ja 9.10.2024 klo 13.00–16.00 Teamsin välityksellä.

Koulutus on tarkoitettu valmennusryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille sosiaali- ja terveysalan ja liikunnan ammattilaisille, järjestötoimijoille sekä kokeneille ryhmänohjaajille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen koulutukseen.