Siirry sisältöön

Tule mukaan Vahvuusvartin järjestäjien joukkoon!

Ikäinstituutti haluaa Vartti vahvuuksille -kampanjalla nostaa esiin iäkkäiden luonteenvahvuuksia, lisätä keskustelua niistä sekä tarjota uusia sisältöjä ryhmätoimintaan.

Vartti on tuokio, jossa löydetään keskustellen osallistujien vahvuuksia. Tuokio voi olla osa ryhmäkeskustelua, kerhokokoontumista tai oma tapahtumansa. Järjestämällä Vartin tuet iäkkäiden mielen hyvinvointia. Vahvuuksien tunnistaminen lisää myönteisiä tunteita ja auttaa huomaamaan arjen taitoja.

Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 100 eri toimijaa esimerkiksi järjestöjä ja yhdistyksiä, iäkkäiden päivätoimintapaikkoja, palvelukeskuksia ja oppilaitoksia. Vahvuusvartteja järjestetään myös seurakunnissa ja jopa K-marketin tempauksissa.

”Osallistujien kirjon lisäksi ilahduttavaa on, että suuri osa ilmoittautuneista järjestää Vartin useamman kerran ja niitä toteutetaan ympäri Suomea”, iloitsee koordinaattori Elisa Virkola.

Miten osallistua kampanjaan?

  • Ilmoittaudu Vahvuusvartin järjestäjäksi viimeistään 30.4. ikäopisto.fi
  • Ilmoittautumisen jälkeen saat postitse ohjeen Vartin toteuttamiseen sekä Tunne vahvuutesi -vinkkivihot osallistujille.
  • Jaa vartin tunnelmia ja tuotoksia sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #vahvuusvartti.

Luodaan yhdessä myönteistä kuvaa vanhuudesta ja nostetaan esiin iäkkäiden elämänkokemusta!

Lisätietoa Vartti vahvuuksille -kampanjasta
koordinaattori Elisa Virkola 040 689 6937, elisa.virkola(at)ikainstituutti.fi