Siirry sisältöön

Mielikahvila ammattilaisille

Ikäinstituutin kevään 2023 Mielikahvilassa paneudutaan ikäihmisten mielen hyvinvointiin ja tutustutaan sen vahvistamisen keinoihin. Kahvilat ovat maksuttomia ja avoimia Teams-tapaamisia iäkkäiden parissa työskenteleville ammattilaisille.

Kahvilassa mielen hyvinvoinnin kysymyksiin meitä johdattelevat Ikäinstituutin asiantuntijat. Kahviloissa vierailee myös ammattilaisia ikäihmisten palveluista kertomassa käytännön esimerkkejä siitä, miten he toteuttavat mielen hyvinvointia vahvistavia toimintatapoja omassa työssään.

Mielikahvila on avoinna klo 13-14 (teams)

26.1.2023  Näkökulmia mielen hyvinvointiin ikääntyessä

Kahvilassa pysähdytään miettimään mitä mielen hyvinvointi tarkoittaa ja millaisista osa-alueista se muodostuu. Lisäksi pohditaan ikääntymisen tuomia erityiskysymyksiä mielen hyvinvoinnin näkökulmasta. Ilmoittautumiset 25.1. mennessä.

16.3.2023 Välineitä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen

Tapaamisessa tutustutaan mielen hyvinvoinnin edistämisen keinoihin ikäihmisten palveluissa. Alustuksen lisäksi saamme konkreettisia esimerkkejä ikäihmisten palveluissa kehitetyistä ja käyttöön otetuista mielen hyvinvoinnin välineistä. Ilmoittautumiset 15.3. mennessä.

16.5.2023  Mielen hyvinvointia ryhmästä

Toukokuun kahvilassa teemana on mielen hyvinvoinnin vahvistaminen ryhmätoiminnassa. Kahvilassa tutustumme ryhmätoimintamalleihin ja kuulemme kokemuksia ja erilaisia sovellustapoja Ikäihmisten palveluista. Ilmoittautumiset 15.5. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Saat teams-linkin tapahtumaan edellisenä päivänä.

Tervetuloa!

Lisätietoa kahviloista ja teemoista

Tamara Björkqvist
koordinaattori
puh. 040 190 5251
tamara.bjorkqvist@ikainstituutti.fi