Ikäopisto valloittaa Kouvolan

Ikäopisto tuo mielen hyvinvoinnin tietotaitoa ikääntyvien ihmisten, yhdistysten ja muiden toimijoiden käyttöön valtakunnallisesti verkkopalvelun kautta ja alueellisena toimintana Kouvolassa. Ikäopisto-toimintaa rakennetaan Kouvolan seudulla yhteistyössä erityisesti kansalaisopiston ja Kouvolan seudun muisti ry:n sekä Kymenlaakson sydänpiirin kanssa.  Lämpimästi tervetuloa Polkuja mielen hyvinvointiin ikääntyessä – Ikäopiston avajaistilaisuuteen Kouvolan kansalaisopistolle tiistaina 25.9. klo 13–15.

Syksyn aikana kansalaisopistolla käynnistyy myös luentosarja, jossa tarkastellaan mm. mielen hyvinvointia, vahvuuksia ja myötätunnon voimaa. Ensimmäinen tilaisuus on maanantaina 29.10.18. klo 13–14.30. Kansalaisopiston tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. Niitä voi seurata myös suorana verkosta osoitteesta: http://kouvola.adobeconnect.com/kansalaisopisto

Lisätietoa tilaisuuksista

Mielen hyvinvointi osaksi yhdistysten omaa toimintaa

Kehitämme mielen hyvinvoinnin työtä yhteistyökumppaneiden kanssa kartoittaen teeman merkitystä heidän toiminnassaan ja luoden uusia mahdollisuuksia sen vahvistamiselle. Kutsumme laajemminkin Kouvolan eri toimijoita kanssamme yhteisen pöydän ääreen. Etsimme yhdessä ratkaisuja, miten voisimme tarjota mielen hyvinvoinnin välineitä erityisesti haasteellisissa tilanteissa elävien ikääntyneiden arjen tueksi.

Ikäopisto.fi -verkkopalvelu käyttöön ensi vuonna

Paikallisen Ikäopisto-toiminnan lisäksi Ikäinstituutti rakentaa myös uudenlaista mielen hyvinvoinnin verkkopalvelua ikääntyneille. Kehittämistyössä hyödynnetään Ikäinstituutissa tuotettua monipuolista materiaalia mielen hyvinvoinnista.