Siirry sisältöön

Elämäni eläkevuodet -etätietoiskut alkavat

Elämäni eläkevuodet -valmennus on kahdeksan kerran ryhmävalmennus järjestöjen käyttöön. Tule etätietoiskuun kuulemaan, kuinka voit aloittaa toiminnan järjestössäsi tai yhdistyksessäsi.

Eläkkeelle siirtyminen on suuri elämänmuutos, joka tuo vapautta ja mahdollisuuden panostaa omaan hyvinvointiin. Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmissä jaetaan kokemuksia eläköitymisestä ja pohditaan, kuinka omaa hyvinvointia voisi uudessa elämänvaiheessa vahvistaa. Kahdeksan tapaamisen aikana löydetään itselle sopivia keinoja lisätä liikkumista ja vahvistaa mielen hyvinvointia.

Valmennusta on kehitetty vuodesta 2019 lähtien kansanterveys- ja eläkeläisjärjestöjen sekä niiden paikallisyhdistysten käyttöön. Ikäinstituutti kouluttaa yhdistyksiin vapaaehtoisia vertaisvalmentajia. Koulutuksen käytyään vapaaehtoiset voivat perustaa Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmiä yhdistyksiinsä. Uudenlainen toiminta voi innostaa nuorempia eläkeläisiä mukaan yhdistystoimintaan ja liittymään jäseniksi.

Ikäinstituutti järjestää marraskuussa neljä etätietoiskua Elämäni eläkevuodet -valmennuksesta. Tietoiskut on tarkoitettu kansanterveys- ja eläkeläisjärjestöille sekä niiden piiri-, alue- ja yhdistystoimijoille. Tietoisku koostuu luento-osuudesta ja vapaamuotoisesta keskustelusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää eläkevalmennuksesta!

Ilmoittaudu tietoiskuun 2.11. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/elakevalmennus_etatietoisku