Siirry sisältöön

Maksuton Elämäni eläkevuodet -verkkovalmennus

Kuva: Sakari Röyskö.

Kuva: Sakari Röyskö.

Ilmoittaudu Ikäinstituutin kevään Elämäni eläkevuodet -verkkovalmennukseen. Valmennusryhmä tapaa kahdeksan kertaa ja herättelee kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Oletko jäänyt hiljattain eläkkeelle tai pian siirtymässä pois työelämästä? Kaipaatko keskustelua ja vertaistukea uuteen elämänvaiheeseen ja motivaation herättelyä liikkumiseen ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen? Tule mukaan maksuttomaan Elämäni eläkevuodet -verkkovalmennukseen.

Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -verkkovalmennus sisältää kahdeksan tapaamista. Yhden tapaamiskerran kesto on kaksi tuntia. Valmennusryhmässä keskustellaan uuden elämänvaiheen herättämistä odotuksista ja toiveista sekä syvennytään tarkastelemaan omaa hyvinvointia erilaisten harjoitusten avulla.

Tavoitteena on herättää liikkumisen ilo ja kipinä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä saada oman hyvinvoinnin vahvistamiseen konkreettisia keinoja, jotka voit ottaa osaksi arkeasi.

Aika: 13.4.–6.5.2021, tiistaisin ja torstaisin klo 13–15

Paikka: Zoom-verkkoalusta. Linkki valmennukseen osallistumiseksi lähetetään sähköpostitse ennen valmennuksen alkamista.

Ohjaajina toimivat Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -valmennuksen työntekijät.

Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen 26.3.2021 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/elamanielakevuodet_verkkovalmennus

Valmennusryhmään otetaan max. 20 osallistujaa.

Lisätiedot: saini.suutari(at)ikainstituutti.fi, 040 526 2298