Voimaa vanhuuteen -oppimisverkosto jo 7 maakunnassa

Kaipaatko hyville ideoillesi sparrausta? Haluatko oppia miten muut ovat ratkaisseet sinua askarruttavat asiat? Entä miten voisimme edistää iäkkäiden terveysliikuntaa vakuuttavasti maakunnassamme?

Ikäinstituutti on järjestänyt yhteistyössä aluehallintoviranomaisten kanssa Voimaa vanhuuteen maakunnallisia verkostotyöpajoja Pirkanmaalla, Itä-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Toimijat ovat verkostotyöpajoissaan luoneet oman maakuntansa pelisäännöt, sopineet ensimmäisen oppimisverkostotapaamisen teeman, ajankohdan sekä paikan (vastuukunnan).  Työpajojen tuloksena on muodostunut 7 maakunnallista Voimaa vanhuuteen -oppimisverkostoa: Pirkanmaalle, Etelä-Savoon, Pohjois-Savoon, Pohjois-Karjalaan, Pohjois-Pohjanmaalle, Kainuuseen ja Lappiin. Oppimisverkostojen tavoitteena on tukea ikäihmisten terveysliikunnan (75+) hyvien toimintatapojen käyttöönottoa ja juurtumista kunnissa ja alueilla.

Voimaa vanhuuteen oppimisverkostot  on tarkoitettu kuntien Voimaa vanhuuteen yhdyshenkilöille, -kouluttajille sekä muille Voimaa vanhuuteen -toiminnassa mukana oleville henkilöille. Ensimmäiset Voimaa vanhuuteen -oppimisverkostotapaamiset järjestetään toukokuussa Lempäälässä, Rantasalmella ja Siilinjärvellä.

Tulevat kevään 2018 verkostotyöpajat

Pohjanmaa, Seinäjoella 24.4.2018

Keski-Suomi, Jyväskylässä 15.5.2018

Etelä-Suomi, Helsingissä 17.5.2018