Vielä ehdit mukaan kärkihankkeen maksuttomiin kouluttajakoulutuksiin

Hyvät käytännöt – lisää laadukasta liikuntaa iäkkäille -koulutuksella on saatu jo yli 150 uutta osaajaa kärkikuntiin. Viimeistään NYT on aika hyödyntää Kärkihankkeen maksuton koulutustarjonta.  

Hyvät käytännöt –koulutuksen käyneet tukevat kuntien eri toimijoita uusien toimintamallien jalkauttamisessa käytäntöön. ”Nyt tietää mitä Voimaa vanhuuteen työssä pitää tehdä. Koulutus avasi ja tarjosi runsaasti materiaalia kuntamme käyttöön” (koulutuspalaute). Koulutus järjestetään vielä yhden kerran, Helsingissä 5. kesäkuuta. ”Kunnat, jotka eivät vielä ole hyödyntäneet tätä koulutusetua, ilmoittautukaa pikimmiten mukaan”, kannustavat kärkihankkeen suunnittelijat Liisa Paavola ja Markku Holmi.

Kärkihankkeeseen ilmoittautuneilla kunnilla on mahdollista lähettää jokaiseen koulutusteemaan (VoiTas, Ulkoiluystäväksi iäkkäälle ja Hyvät käytännöt) 1-3 osallistujaa/koulutusteema. Isoilla kaupungeilla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu) on suurempi kiintiö (max 3 osallistujaa/järjestetty koulutus). Matka- ja majoituskuluista vastaa kunta itse.

Koulutustarjonta:

Hyvät käytännöt – lisää laadukasta liikuntaa iäkkäille

VoiTas –kouluttajakoulutukset

Ulkoiluystäväksi iäkkäälle –kouluttajakoulutukset