Ikäinstituutti hakee toimialapäällikköä

Ikäinstituutti on valtakunnallinen iäkkäiden terveysliikunnan asiantuntija ja kehittäjä. Tavoitteena ovat yhdenvertaiset liikkumismahdollisuudet kaikille iäkkäille. Työn painopiste on tutkitun tiedon käytäntöön soveltamisessa. Kumppaneina ovat lukuisat kansalaisjärjestöt ja kunnat.

Haemme kokenutta osaajaa

toimialapäälliköksi

johtamaan iäkkäiden liikunnan valtakunnallista kehittämistyötä.

Terveysliikunnan toiminnan johtaminen vaatii iäkkäiden liikunnan kehittämistyön vahvaa osaamista, tohtorin tutkintoa tai muutoin osoitettua perehtyneisyyttä liikuntagerontologiseen tutkimukseen, esimieskokemusta sekä hyviä tiimi-, verkosto- ja vaikuttamistyön taitoja.

Tehtävä alkaa 1.5.2019 ja on jatkuva. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Ikäinstituutti tarjoaa näköalapaikan iäkkäiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.  Työyhteisömme on osaava, innostunut ja avoin kehittämään toimintatapojaan. Liikunnan parissa työskentelee 14 työntekijää. Liikuntatoimintamme on saanut useita tunnustuspalkintoja. Toimintaamme kannattelevat ymmärrys iäkkäiden voimavaraisuudesta sekä ratkaisukeskeinen toimintatapa.

Lisätietoja 18.12. klo 9-12, 20.12., 4.1.2019, 7.1. ja 10.1. klo 9-16 johtaja Päivi Topo p. 040 199 4770 ja Liikkuen voimaa vanhuuteen -toimialan päällikkö, ohjelmajohtaja Elina Karvinen p. 040 530 2603.

Hakemukset liitteineen 13.1.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Ikäinstituutin liikuntatoimintaa tukevat STEA Veikkauksen voittovaroista, sosiaali- ja terveysministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

www.ikainstituutti.fi

www.voimaavanhuuteen.fi