Siirry sisältöön

Elämänote-ohjelman koordinaatiotiimi valittu

Kuvassa (vas.) Vesa Kuittinen, Päivi Topo, Ulla Pohjanmaa, Lea Stenberg ja Hanna-Kaisa Hoppania.

STEAn rahoittama 3,5-vuotinen Elämänote-ohjelma on asettumassa lähtötelineisiinsä Ikäinstituutin ja Vallin koordinoimana. STM teki 27.6. ohjelmaa koskevan rahoituspäätöksen ja sen pohjalta 20 hanketta ympäri Suomen lähtee kehittämään toimintoja ikäihmisten osallisuuden ja elämänhallinnan tukemiseksi. Useissa ohjelman järjestöissä onkin hanketyöntekijöiden rekrytointi käynnistetty heti kesälomien jälkeen. Ikäinstituutin koordinaatiotiimin henkilöt on valittu heti rahoituspäätöksen vahvistuttua ja he pääsevät aloittamaan tehtävissään syyskuun puoliväliin mennessä.

Ohjelman koordinaattoriksi on valittu Lea Stenberg, YTM. Lea siirtyy Ikäinstituuttiin Valli ry:stä. Viestintäsuunnittelijana aloittaa viestintätoimistoissa työskennellyt Vesa Kuittinen, MMM, VTM. Yliopistoissa uraa tehnyt Hanna-Kaisa Hoppania, VTT, täydentää tiimiä tutkijana. Tiimin suunnittelijana on aloittanut Ulla Pohjanmaa, KTM, geronomi (AMK), joka on tullut Ikäinstituuttiin vuosi sitten Helsingin kaupungilta.  Tiimiä osa-aikaisesti sihteerinä avustaa talossa jo muutaman vuoden työskennellyt Leena Ripatti, yo-merkonomi. Koordinaatiotiimi täydentyy syksyn mittaan Vallin suunnittelijalla, jonka rekrytointi käynnistyy lähipäivinä.

”Olen iloinen saadessani kokeneen ja osaavan tiimin. Pääsemme työskentelemään tulevina vuosina hyvin erilaisten järjestöjen kanssa, joiden toiminta levittäytyy niin kaupunkeihin kuin maaseudullekin. Koordinaatiotiimi ja koko Ikäinstituutti odottaa hankkeiden kanssa alkavaa yhteistä matkaa innolla”, summaa Ikäinstituutin johtaja Päivi Topo heti kesälomalta palattuaan.