Siirry sisältöön

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Ikäinstituutti on kolmannella sektorilla toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka edistää hyvää vanhenemista tutkimuksen, kehittämisen ja koulutuksen keinoin. Haemme monipuolista viestinnän ammattilaista

VIESTINNÄN asiantuntijan tehtävään 

Koordinoit Ikäinstituutin päivittäisviestintää sekä vastaat brändi-ilmeestä ja näkyvyydestä. Suunnittelet, toteutat ja arvioit kehittämis- ja tutkimushankkeiden sekä kampanjoiden viestintää. Puolet työtehtävistä sijoittuvat iäkkäiden liikunnan edistämisen/asiantuntijuusalueen viestintään.

Toteutat sidosryhmä- ja vaikuttamisviestintää sekä kehität viestintävälineitä. Pääset työskentelemään osaavassa, innostavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä valtakunnallisella näköalapaikalla.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja laaja-alaista työkokemusta viestintätehtävissä, erinomaista suomen kielen taitoa, monipuolista viestintäkanavien hallintaa ja sisällöntuotantoa sekä ymmärrystä muuttuvasta viestintäympäristöstä.

Arvostamme kokemusta viestinnän strategisesta suunnittelusta ja arvioinnista sekä tuloksellisesta sidosryhmä- ja vaikuttamistyöstä. Sinulla on itsenäinen työote ja omaat hyvät tiimi- ja organisointitaidot.

Täytämme tehtävän mahdollisimman pian. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G30. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toimipaikka on Helsingin Vallilassa. Etätyö on mahdollinen. Ikäinstituutti edistää henkilöstönsä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Hakemukset 24.5. klo 16.00 mennessä. Haastattelut suunnitellaan toteutettavaksi viikoilla 22 ja 23.

Hae tehtävää

Lisätietoja 16.5. klo 13–14 ja 20.5. klo 9.30–10.30 toiminnanjohtaja Katja Borodulin, puh 050 5912413 tai katja.borodulin(at)ikainstituutti.fi.