Tule TaloTsemppariksi

Naapureiden kanssa voi vaikka pelata korttia. Kuva: Siri Sipilä

Naapureiden kanssa voi vaikka pelata korttia. Kuva: Siri Sipilä

Vapaaehtoiset TaloTsempparit ohjaavat yhteistä Kotikulmilla-toimintaa iäkkäille ja muille asukkaille. Toimintaa ideoidaan yhdessä asukkaiden kanssa. Käytäntönä on se, että TaloTsempparit toimivat pareina tai ryhmässä. Näin kukaan ei joudu selviytymään yksin.

Innostunut mieli ja halu toimia ihmisten kanssa riittävät pitkälle TaloTsempparina olemiseen. Aikaisempaa kokemusta ryhmän ohjaamisesta ei tarvitse olla.

Ikäinstituutti tarjoaa sinulle TaloTsemppari-valmennuksen, materiaaleja, lisäkoulutusta sekä tuen. Valmennuksessa perehdyt yhteisen toiminnan ohjaamiseen iäkkäille ja muille asukkaille. Saat myös vinkkejä sisällä ja ulkona tekemiseen taloyhtiön tiloissa ja läheisyydessä. Voit olla mukana säännöllisesti tai satunnaisemmin elämäntilanteesi pohjalta. Tulet toimimaan päiväaikaan, mutta joissakin taloyhtiöissä Kotikulmilla-toimintaa on iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilmoita kiinnostuksestasi Outi Mustoselle, outi.mustonen@ikainstituutti.fi tai puh. 040 552 7793 tai osallistu TaloTsemppari-valmennukseen. Seuraavat TaloTsemppari-valmennukset järjestetään Helsingissä ja Kotkassa alkuvuodesta 2020. Niistä ilmoitetaan lähemmin näillä sivuilla.