Siirry sisältöön

Vartti vahvuuksille -kampanja jatkuu 17.8. – nyt myös etänä!

Ikäopiston Vartti vahvuuksille-kampanjalla nostetaan huomion kohteeksi luonteenvahvuudet. Koska kampanja keskeytettiin keväällä, järjestämme sen uudelleen 17.8.-30.9. Kampanja-aikana haastamme iäkkäiden kanssa toimivia järjestämään toiminnassaan Vahvuusvartteja erityisesti etäyhteyksien avulla.

Vahvuusvartti  on tuokio, jossa löydetään yhdessä keskustellen iäkkäiden vahvuuksia, kuten esimerkiksi sinnikkyyttä, kiitollisuutta tai rohkeutta. Vartin voi toteuttaa helposti ilman kasvokkaista ryhmätapaamista, vaikka puhelinkeskustelussa tai Whatsapp-ryhmässä! 

Keväällä käynnistettyyn kampanjaan ehti ilmoittautua lähes 250 tahoa eri puolilta Suomea. Ennen poikkeusaikoja toteutettiin yli 50 Vahvuusvarttia, joihin osallistui lähes 450 iäkästä. Palautteen mukaan omia vahvuuksia voi olla aluksi vaikea tunnistaa, mutta keskustelut tuottiva hilpeyttä, innostusta ja elämäniloa. Vahvuusteemasta saakin uutta, myönteistä ja voimavaroja korostavaa sisältöä toimintaan.

Miten osallistun kampanjaan?

  • Ilmoittaudu Vahvuusvartin järjestäjäksi 7.9. mennessä Ikäopiston Vartti vahvuuksille -kampanjasivulla.
  • Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeen Vartin toteuttamiseen sekä halutessasi vinkkivihkot jaettavaksi osallistujille.
  • Keväällä ilmoittautuneet saavat erillisen sähköpostin ilmoittautumiseen liittyen elokuun alussa.
  • Järjestä Vartti toiminnassasi 17.8. – 30.9.2020 välisenä aikana.
  • Jaa vartin tunnelmia somessa aihetunnisteella #vahvuusvartti.

Järjestämme kaikille avoimen ja maksuttoman Vartti vahvuuksille -tietoiskun Zoomissa 1.9.2020 klo 14-14.30. Tule mukaan löytämään vahvuuksiasi ja kuulemaan vinkkejä, kuinka toteutat Vahvuusvartin etäyhteyksillä. Ilmoittaudu tietoiskuun 27.8. mennessä Ikäopiston Vartti vahvuuksille -kampanjasivulla.

Kampanja-aikana nostamme esiin vahvuuksia koskevaa tietoutta ja tehtäviä. Seuraathan meitä Facebookissa @ikaopisto.

Lisätietoa Vartti vahvuuksille-kampanjasta:

Koordinaattori Elisa Virkola

Puh. 040 689 6937

elisa.virkola(at)ikainstituutti.fi