Siirry sisältöön

Senioritanssin koulutukset ja tapahtumat

Koulutuksia ja tapahtumia voit tarkastella ja ilmoittaa vasemmalla olevien alavalikkojen kautta.

Ikäinstituutti järjestää senioritanssin ohjauksen perus- ja täydennyskoulutuksia sekä kouluttajakoulutusta Helsingin lisäksi myös eri puolilla Suomea. Kaikkiin kurssihintoihin sisältyvät koulutusmateriaali (ohjevihko ja cd) sekä kahvitarjoilut.

Ilmoittautuminen Ikäinstituutin kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen kunkin kurssin omalla verkkosivulla.
Ikäinstituutin senioritanssitanssikoulutus

Sisältötiedustelut:

Elina Vuorjoki-Andersson, elina.vuorjoki-andersson@ikainstituutti.fi tai puhelin 040 743 8465

Materiaalitilaukset ja kurssijärjestelyt:

Saila Leppinen, saila.leppinen@ikainstituutti.fi tai puhelin 020 155 5030

Ikäinstituutti kouluttajaverkostoineen järjestää senioritanssin ohjaajakoulutusta ja tapahtumia eri puolilla Suomea. Koulutusta voi tiedustella Ikäinstituutista ja aluekehittäjiltä (ks. Alueellinen toiminta ja aluekehittäjät)

Huom! Senioritanssiliiton jäsenasiat:

Puheenjohtaja Ulla Salminen,
puh. 044 241 0328 (varmimmin ma-pe klo 10-14), puheenjohtaja@senioritanssi.fi

Ohjaaja- ja kouluttajakoulutus

Suomalainen senioritanssin ohjaajakoulutusjärjestelmä on kehitetty alun perin saksalaisen mallin pohjalta yhteistyössä Ikäinstituutin ja Finlands Seniordansförbund rf:n kesken. Suomenkielistä ohjaajakoulutusta on toteutettu vuodesta 1985.

 


ALUEKOULUTTAJIEN TOIMINTA

Suomenkielisen senioritanssin kouluttajakoulutuksen on suorittanut 233 (v. 2014) aluekouluttajaa, jotka järjestävät koulutustilaisuuksia eri puolella Suomea sekä ruotsinsuomalaisten keskuudessa Ruotsissa.

Jonkin verran koulutusta on järjestetty myös Virossa. Aluekouluttajana voi toimia ohjaajien kolmiportaisen peruskoulutuksen (josta viimeinen osio Jatkokurssi II Ikäinstituutin järjestämänä) suorittanut henkilö tai senioritanssikurssit käynyt liikunnan ammattilainen tehdyn sopimuksen mukaisesti. Kouluttajat ovat mukana Suomessa järjestettävien kansainvälisten, valtakunnallisten ja alueellisten tapahtumien järjestämisessä. Lisäksi kouluttajat osallistuvat aktiivisesti kansainvälisiin senioritanssin kouluttaja- ja ohjaajatapaamisiin.