Siirry sisältöön

Muut verkkosivut

Voimaa vanhuuteen -ohjelman verkkosivuilta voimaavanhuuteen.fi löydät tietoa ikäihmisten liikuntaneuvonnasta, voima- ja tasapainoharjoittelusta sekä ulkoilusta. Sivuilta löytyy myös paljon tulostettavia ja tilattavia materiaaleja mm. liikunnan ohjaukseen, ulkoiluun, kotivoimisteluun ja musiikkiliikuntaan.

Voima- ja tasapainoharjoittelua iäkkäille -palvelu voitas.fi on innostava tuki iäkkäiden liikunnan parissa toimiville liikunnan ja kuntoutuksen ammattilaisille, vanhustyöntekijöille ja vertaisohjaajille. Palvelun liikekuvastosta löytyy voima- ja tasapainoliikkeitä sekä tietoa harjoittelusta. Jokaisen liikkeen perusteluineen voi tulostaa erikseen tai koota kokonaiseksi jumppaohjelmaksi. Sivustolla on myös valmiita harjoitusohjelmia. Palvelu vaatii rekisteröitymisen.

Vapaaehtoiseksi.fi esittelee erilaisia vapaaehtoistyön tapoja kotona asuvan iäkkään avuksi. Sivulla on linkityksiä vanhus- ja lähimmäistyön, eläkeläisjärjestöjen, sosiaali- ja terveysjärjestöjen, seurakuntien ja kuntien vapaaehtoistyösivustoille. Seniori-ikäisille löytyy monia ideoita vapaaehtoisena toimimiseen.

Senioritanssi.fi palvelee kaikkia ikääntyvien ihmisten liikunnasta ja senioritanssista kiinnostuneita. Senioritanssin harrastajat, ohjaajat ja kouluttajat saavat runsaasti ajankohtaista tietoa. Näiltä sivuilta ikäihminen saa sysäyksen uuteen liikuntaharrastukseen sekä vertais- ja vapaaehtoistoimintaan senioritanssin parissa. Terveysliikunta- ja vanhuspalvelujen järjestäjät saavat kipinän uusien toimintojen käynnistämiseen iäkkäille.