Siirry sisältöön

SENIORISPORTTI: Tanssien kesäkuntoon!

Tapahtuma alkaa: 08.04.2025 14:00
Tapahtuma päättyy: 10.04.2025 13:00

Koulutuspaikka ja -osoite: Imatran kylpylä, Purjekuja 2, 55420 Imatra
Kohderyhmä: Seniorit 60+
Hinta: 315,- / hlö (tai 288,- 3hh / hlö), Hotellitason majoitus (2hh) ja ylläpito (aamupala, lounas, päivällinen). Ohjelmaan kuuluvat aktiviteetit (tanssit, jumpat & kehonhuollot, keilaus, pickleball, jne.). Kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön.
Ilmoittautuminen viimeistään: 25/03/2025
Yhteyshenkilö: Sami Lahtinen, puh 0503617892, sami.lahtinen@sportfini.fi
Järjestäjä: Imatran kylpylä ja Sportfini (Fini leirit ja turnaukset Oy)
Kouluttaja: Laura Cedras

Lisätietoja:
Kyse on SenioriSportti-konseptiin kuuluvasta tapahtumasta. SenioriSportti on Sportfinin, Imatran kylpylän, Imatran Base Campin, Vuokatin urheiluopiston ja Kisakallion urheiluopiston asiantuntijoiden yhdessä kehittämästä senioriliikuntakonseptista.

Mikä onkaan parempi tapa laittaa itsensä kesäkuntoon kuin tanssia yhdessä? Tässä SenioriSportissa tanssitaan lattareita ja (country) rivitanssia! Et tarvitse mukaasi tanssiparia, etkä aiempaa tanssitaitoa. Arkivaatteet ja tanssiin sopivat kengät riittävät! Oletpa aloittelija tai kokenut tanssija, täällä voit kehittää tanssitaitojasi!

Lajimaistiaisina pääset kokeilemaan pickleball -mailapeliä ja keilailua! Lisäksi opit tanssillisen Humppa Jumpan ja iltaisin rentoudut kylpylässä, karaokessa ja tanssien liveorkesterin tahdissa!

Lajimaistiainen, pickleball, on USA:n nopeimmin kasvava urheilulaji. Se on koukuttava, sosiaalinen ja nopeasti opittava pallopeli, joka on kevyiden pelivälineidensä puolesta lempeä kyynär- ja olkapäille. Erityisesti nelinpelinä laji on saanut huikean suosion senioriliikkujien keskuudessa.

Lisätietoa Sportfinin nettisivuilta: https://www.sportfini.fi/seniorisportti/

Ilmoittaudu