Siirry sisältöön

Elämäni eläkevuodet E-vertaisvalmentajakoulutus

Tapahtuma alkaa: 27.09.2021 10:00
Tapahtuma päättyy: 01.10.2021 14:30

Koulutuspaikka ja -osoite: Verkkokoulutus
Ilmoittautuminen viimeistään: 10.9.2021

Lisätietoja:
Koulutuspäivät: 27.9., 29.9. ja 1.10. Klo 10.00-11.30 ja klo 13.00-14.30

Sinustako Elämäni eläkevuodet -vertaisvalmentaja?
Oletko eläkkeellä ja haluaisit hyödyntää osaamistasi vapaaehtoistoiminnan parissa? Sinulla on ehkä aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta tai toimit aktiivisena yhdistyksessä, johon haluaisit perustaa uutta toimintaa. Puhkutko muuten vain intoa ohjata tuoreiden eläkeläisten ryhmää ja tarjota vertaistukea liikkumisen ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen? Tervetuloa mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä!

Vertaisvalmentajakoulutuksessa saat valmiudet ohjata juuri eläkkeelle jääneiden Elämäni eläkevuodet -ryhmää. Elämäni eläkevuodet -ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa liikkumisen ja mielen hyvinvoinnin teemojen äärelle. Vertaisvalmentajat toimivat ryhmänohjaajina tavallisen ihmisen taidoin ja kannustavat osallistujia hyvinvoinnin vahvistamisessa. Ryhmää voi ohjata yksin tai yhdessä vertaisvalmentajaparin kanssa.

Koulutetut vertaisvalmentajat saavat käyttöönsä ryhmänohjaukseen tarvittavat materiaalit ja liittyvät vertaisvalmentajien valtakunnalliseen verkostoon.
Elämäni eläkevuodet -tiimin työntekijät pitävät yhteyttä vertaisvalmentajiin ja tukevat ryhmän käynnistämisessä sekä järjestävät etätapaamisia, lisäkoulutusta ja virkistystä.

Vertaisvalmentajakoulutus verkossa
Koulutus on jaettu kolmelle eri päivälle. Jokaisen koulutuspäivän kesto on 3 tuntia.

Kouluttajat: Ikäinstituutin suunnittelijat Saini Suutari, Taru Tanskanen ja Eerika Saloranta

Lisätietoa: Saini Suutari, saini.suutari@ikainstituutti.fi tai p.040 526 2298

Hinta: maksuton

Ilmoittaudu tästä