TaloTsemppari-valmennukset

TaloTsempparit vetävät yhteistä toimintaa iäkkäille asukkaille taloyhtiöiden tiloissa ja niiden läheisyydessä. He ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat toisen TaloTsempparin parina, vetäjäryhmänä tai yksin. TaloTsempparit suunnittelevat toimintaa yhteistyössä iäkkäiden asukkaiden, alueen toimijoiden ja Yhdessä kotikulmilla -hanketyöntekijöiden kanssa.

Yhdessä Kotikulmilla -hanke tarjoaa TaloTsemppareille maksuttoman valmennuksen. Se sisältää haastattelun, 1–2 koulutuskertaa ja yhden ryhmätapaamisen TaloTsemppareille. Koulutuskerroilla perehdytään iäkkäiden ryhmän vetämiseen sekä välineisiin, joilla kannustetaan iäkkäitä liikkumaan ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen. TaloTsempparit saavat myös hanketyöntekijöiden tuen, materiaaleja sekä lisäkoulutusta toiminnan vetämiseen.

Tulosta TaloTsemppari-esite tästä

Tulevat valmennukset

TaloTsemppari-valmennuksia järjestetään toistaiseksi taloyhtiö- ja aluekohtaisesti. Kun valmennusten aikataulut on sovittu taloyhtiöiden ja alueiden toimijoiden kanssa, laitetaan niistä tieto näille sivuille.

TaloTsemppari-valmennus Pohjois-Haaga: torstai 9.11.2017 klo 17−20, Heka-Haagan vuokralaistoimikunnan tila, Pietari Hannikaisen tie 1, O-rappu, 00400 Helsinki.

Lisätietoa:
suunnittelija Outi Mustonen, puh. 040 552 7793
etunimi.sukunimi(at)ikainstituutti.fi